« Vrijwilliger worden bij het Huis van de Kerstman?»

Gepubliceerd op 05-06-2022

it's the most wunderful time of the year….

En dit jaar wordt het wel een heel mooi en bijzonder moment!  Dit jaar zal voor de tweede keer het Huis van de Kerstman in het centrum van Helmond worden nagebouwd. In verschillende kamers ontvangen de elfjes, mrs Claus en natuurlijk op sommige momenten ook de kerstman iedereen die het Geheim van de kerstman wil ontdekken. Er is een keuken, een werkkamer en een kamer waar de kadootjes gemaakt worden. Verder kun je een kijkje nemen in het postkantoor van de kerstman en kun je stiekem binnengluren in zijn slaapkamer. Dit jaar wordt het aantal kamers verder uitgebreid.

Hiervoor zijn we als Stichting Kerststad Helmond op zoek naar enthousiaste en spontane vrijwilligers en bieden we plekken aan voor maatschappelijke stages. Onze belangrijkste criteria zijn dat je het leuk vind om mensen een mooie dag te bezorgen en natuurlijk enthousiast wordt van kerstmis!

Vind jij het leuk om bijvoorbeeld als elf, sneeuwpop, kerstengel, kerstmeisje of een van de vele andere kerstfiguren een rol te vervullen in en rondom het huis van de kerstman?  Of wellicht wil je kinderen of ouderen, verkleed als elf, helpen bij het knutselen in de knutselkamer van de kerstman? Of heb je twee rechterhanden en wil je juist helpen met decorbouw en/of  het  op- of afbouwen van het decor? Wij hebben allerlei mogelijkheden voor vrijwilligers. Ook kun je wellicht bij ons invulling geven aan je maatschappelijke stage.

Vind je het ook leuk om in teamverband te werken in een super enthousiast en gezellig team....en wil je graag shinen in het centrum van Helmond in schitterende en unieke outfits!

Dan zoeken we jou!! Klik hier om je aan te melden.

Denk je op een andere wijze bij te kunnen dragen aan dit evenement (bijvoorbeeld  het spelen van kerstmuziek/zingen van kerstliedjes of het maken van foto’s en video’s of je bent erg handig met social media) dan mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Het spreekt voor zich dat wij onze  vrijwilligers en stagiaires ook in de watten leggen met een hapje en een drankje.

DSC00677-1657816365.JPG